Xarxa d’Obradors Col·lectius

La XCTIT vol ajudar a dinamitzar  una Xarxa d’Obradors Col·lectius, per això us proposem trobar-nos en l’Espai Can Fugarolas, carrer Tolón 18 a Mataró  el dia 2 de juliol a les 12.00 del matí, per fer un petit vermut i començar a parlar-hi. Vols crear un producte alimentari i/o artesanal i no trobes un lloc […]

La XCTIT vol ajudar a dinamitzar  una Xarxa d’Obradors Col·lectius, per això us proposem trobar-nos en l’Espai Can Fugarolas, carrer Tolón 18 a Mataró  el dia 2 de juliol a les 12.00 del matí, per fer un petit vermut i començar a parlar-hi.

Vols crear un producte alimentari i/o artesanal i no trobes un lloc adient per treballar, necessites un lloc amb el registre sanitari i no tens prou inversió per començar tu sola, necessites compartir maquinaria o espai de magatzem, tens un lloc per oferir per fer un obrador, vols donar sortida als teus productes en diverses fires i botigues, vols que t’ajudin legalment a adquirir el teu registre sanitari… quant de temps portem moltes de nosaltres somniant amb tenir un lloc per treballar tot bonic i adequat.

És hora de posar-se mans a l’obra. Des de la base organitzant-nos, mirem com aconseguir un espai i habilitem-lo, mirem com podem gestionar-lo, quins horaris necessita cadascú, etc.

Tant si vens com sino pots venir aquest dia, pots omplir aquest formulari per veure quines són les teves necessitats i objectius.

obrador

1 comment

 1. NURIA BAUCELLS

  Bona tarda,
  Estem buscant un obrador on poder manipular carn de pollastre ecològic i fa temps que pensem que lo ideal seria poder compartir un espai, doncs és inviable i absurd que cada productor tingui el seu propi obrador amb el registre sanitari i tota la pesca.

  He vist que l’any passat vau fer una reunió per parlar del tema i m’agradaria saber en quin punt esteu.

  moltes gracies

  Núria Baucells

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada