El viaje de la ardilla

El viaje de la Ardilla

Hola ardillas!

Som un munt de persones organitzant un projecte anomenat el Viaje de la Ardilla. Aquesta iniciativa està basada en una frase que possiblement heu escoltat alguna vegada: “Hi va haver un temps a la península ibèrica en què un esquirol podia anar des dels Pirineus fins a Gibraltar d’arbre en arbre”. El nostre projecte és una cosa similar però, en lloc de viatjar entre arbres, volem que aquest esquirol ho faci de moneda social en moneda social. Interessant, oi?

El viatge se li va ocórrer a algú un dia i va tenir bastants seguidors. El temps va passar i la iniciativa es movia molt lentament, les persones que escrivim aquest correu hem reprès el viatge i el que aneu a llegir és la nostra forma de tirar-ho endavant de manera definitiva.

El concepte és senzill: Dues persones viatgen de moneda a moneda vivint tan sols amb el que la moneda social pugui intercanviar. Cal dormir, viatjar, menjar i tenir vida social. Encara hem de decidir quasi tot i ens agradaria que participeu en les decisions. Hem de saber quantes monedes som, per saber si els esquirols han de saltar molt o van de branca en branca vagarejant … de moment tenim vaixells en moneda social per anar a Balears i a Canaries encara no sabem com arribarem…

Aquest és el mapa on pots editar la teva moneda social

http://umap.openstreetmap.fr/es/map/viaje-de-la-ardilla_139291#7/40.233/-4.411

Hem creat un grup a Taiga (https://tree.taiga.io/project/jbc25-el-viaje-de-la-ardilla/). També fem servir Telegram, similar al Whassup instal·lat a l’ordinador.

Ens sembla que seria molt aclaridor demostrar que les nostres monedes són una alternativa vàlida a aquesta societat fràgil i malalta. Segur que veurem millorar el nostre voltant com més gent les faci servir, així que esperem que contacteu amb nosaltres. Com més gent siguem, millor serà l’experiència.

Amunt les branques!

Contacte: elviajedelardilla@riseup.net

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada