A qui va dirigit el Mercat Cooperatiu?

A totes aquelles persones i col·lectius que tinguin un projecte autogestionat i/o cooperatiu i vulguin donar-lo a conéixer. Podran ser contactats directament per qui vulgui saber més del projecte tot penjant productes i serveis si és que n’ofereixen. Podran penjar articles per donar-se a conéixer encara millor o per fer convocatòries, i finalment, podran interactuar amb d’altres projectes, de forma oberta a través del Fòrum.

1. Registra’t al Mercat Cooperatiu

cistella-estandard2 L’únic requisit per formar part del Mercat Cooperatiu és acceptar moneda social, mínim en un 15%. Per tant, cal que tinguis un compte en moneda social, ja sigui COOP, és a dir, que siguis una persona o col·lectiu associat a la CIC o bé que participis d’una Ecoxarxa. Recomanem a tothom que vulgui, fer-se soci/a de la CIC, ja que amb la quota és la manera de recolzar econòmicament a que les diverses eines per l’autogestió que oferim puguin ser finançades.

Registra’t!

Fes-te soci/a de la CIC


2. Penja els teus projectes, productes i serveis

Un cop s’hagi acceptat el teu usuari, et facilitarem els manuals d’usuari, podràs accedir a la web i penjar tants projectes com tinguis, així com els productes i serveis que ofereixes, tot afegint-los al projecte corresponent.

A partir d’aquest moment, qualsevol persona que trobi el teu projecte podrà contactar directament amb tu, ja sigui per tindre més informació, per fer una comanda, per fer-vos una visita… També podrà fer valoracions sobre el teu projecte i els productes i serveis que ofereixes.


3. Penja entrades al Blog

87a9c7c43ded4c6c21898f17d752da3058f10ccePodràs donar-te a conéixer penjant articles on expliquis què fas, com és el teu projecte, alguna experiència que vulguis compartir, anunciar algun taller que vulguis difondre… Aquests articles també es difondran per xarxes socials.

Blog


4. Interactua al fòrum!

sharing-lucid-dreamingAl fòrum, podràs resoldre dubtes sobre el funcionament del Mercat, podràs compartir experiències i fer peticions a altres projectes i exposar noves iniciatives, idees i propostes. També les persones que no tinguin projecte, podran dir la seva!

Visita el fòrum


Mercat Cooperatiu. On projectes i persones es troben