Cemprotecta – Salut de l’hàbitat

Assessoria en salut de l'hàbitat, geobiologia i bioconstrucció.
Projecte individual
100% moneda social

Assessoria en salut de l’hàbitat, geobiologia i bioconstrucció. Viu en un espai saludable i respectuós amb el mediambient, lliure de perturbacions naturals, tòxics i contaminants. Nosaltres t’ajudem a aconseguir-ho.

Visc en un espai saludable? Nosaltres podem evaluar amb aparells d’alta sensibilitat el grau de contaminació ambiental present al teu espai on vius o treballes. Acaba amb els dubtes d’uns perills que son invisibles.

Reformes o obra nova. El nostre equip pot assessorar-te perquè tant les reformes del teu espai actual com els treballs d’obra nova compleixen ambs els principis de la bioconstrucció i garanteixin la teva salut.

Solucions per a cada cas. Des de un assessorament complet destinat a un gran projecte o una feina específica i concreta de mesura ambiental, nosaltres t’oferim sempre solucions personalitzades

Considerem que la contaminació electromagnètica és un dels perills més significatius pel nostre equilibri com essers humans, per això dissenyem i venem productes que ens protegeixen del seu efecte negatiu.

Sóm experts en salut de l’hàbitat formats a l’International Institute for Building-Biology and Ecology (branca nord-americana de l’Institut für Baubiologie alemany).

Contacta amb el projecte

Licencia Creative Commons
Cooperativa Integral Catalana. Aquesta obra està sota una Llicència Creative Commons.