Xarxa d’Obradors Col·lectius

La XCTIT vol ajudar a dinamitzar  una Xarxa d’Obradors Col·lectius, per això us proposem trobar-nos en l’Espai Can Fugarolas, carrer Tolón 18 a Mataró  el dia 2 de juliol a les 12.00 del matí, per fer un petit vermut i començar a parlar-hi. Vols crear un producte alimentari i/o artesanal i no trobes un lloc […]

La XCTIT vol ajudar a dinamitzar  una Xarxa d’Obradors Col·lectius, per això us proposem trobar-nos en l’Espai Can Fugarolas, carrer Tolón 18 a Mataró  el dia 2 de juliol a les 12.00 del matí, per fer un petit vermut i començar a parlar-hi.

Vols crear un producte alimentari i/o artesanal i no trobes un lloc adient per treballar, necessites un lloc amb el registre sanitari i no tens prou inversió per començar tu sola, necessites compartir maquinaria o espai de magatzem, tens un lloc per oferir per fer un obrador, vols donar sortida als teus productes en diverses fires i botigues, vols que t’ajudin legalment a adquirir el teu registre sanitari… quant de temps portem moltes de nosaltres somniant amb tenir un lloc per treballar tot bonic i adequat.

És hora de posar-se mans a l’obra. Des de la base organitzant-nos, mirem com aconseguir un espai i habilitem-lo, mirem com podem gestionar-lo, quins horaris necessita cadascú, etc.

Tant si vens com sino pots venir aquest dia, pots omplir aquest formulari per veure quines són les teves necessitats i objectius.

obrador

1 comment

 1. NURIA BAUCELLS

  Bona tarda,
  Estem buscant un obrador on poder manipular carn de pollastre ecològic i fa temps que pensem que lo ideal seria poder compartir un espai, doncs és inviable i absurd que cada productor tingui el seu propi obrador amb el registre sanitari i tota la pesca.

  He vist que l’any passat vau fer una reunió per parlar del tema i m’agradaria saber en quin punt esteu.

  moltes gracies

  Núria Baucells

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.